Taas
on ollut ihana päivä, vaikka tyttö väittikin, että äiti on hermoromahduksen partaalla. Myönnettävä on, että hetkittäin kyllä päässä helisee isompien sankareiden touhujen jälkeen. Mutta ei kai sentään hermoromahdusta...

Ulkona
on tullut lunta. Lumi on kevyttä ja puuterimaista. Oletteko katsoneet tuota hiljaista lumisadetta? Todella kaunista. Rauhoittavaa, kun sen äärelle malttaa jäädä.

Tässä
vauhdissa nappaistu kuva muutaman vuoden takaa. Silloin tuli istuttua useampaan otteeseen autossa välillä Vaasa-Kuopio. Joku sanoo ensimmäistä ihanaksi kaupungiksi, itse en kotiutunut yhtään. Mieleen jäivät isot kivet ja muurahaiset, joita ihmeteltiin kaksi vuotiaan Tytön kanssa.
Muurahaiset eivät enää ihmetytä ihan niin paljon, mutta elämän suurten kysymysten äärellä ollaan, kun Tyttö miettii syytä, miksi piirretyt tähdet ovat niin kovin erilaisia kuin taivaalla tuikkivat. Ja Poika laulaa: "Tuiti, tuiti tähtöö." Luonto puhuttaa lapsia - saisi aikuisetkin alkaa ajattelemaan.

384188.jpg

Valkoiset
Aino-lapaset valmistuivat juuri Project Spectrum-hengessä. Huomenna pääsevät koekäyttöön ja valokuvattavaksi ulos. Lankaa jäi vielä.