413570.jpg

Haitulan neuletakki
Ohje: Vyötteestä, reunan virkkaukset omasta päästä.
Lanka: Novita Wool 150g (kaikki meni)
Puikot: 3,5 mm
Muuta: 6 nappia Eurokankaasta

Kiva siitä tuli, vaikkakin tosi perus, mutta näitähän tarvitaan. Tämä menee varmaan aika pitkään, kun hihoissa on pituutta. Onneksi ne saa käännettyä kivasti. Toinen etukappale on/oli mörvelöainesta, mutta pienellä tuunauksella siitä tuli kuitenkin käyttökelpoinen (purkaa en halunnut, kun tämän neulominen kyllästytti niin paljon). Mikähän siinä muuten on, että kaikkein simppelimmät neuleet on minulla virhemagneetteja. Ehkä syy löytyy peiliin katsomalla -  voisi lukea ne ohjeet ihan kunnolla. Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin.

413583.jpg

Calorimetry
Ohje: Knitty (silmukkamäärä oli huomattavasti pienempi)
Lanka: Sandnesgarn Alfa, vajaa kerä
Puikot: 5mm
Muuta: Niskassa katajanappi.

Nopeasti tuli valmista. Tämä lähti postissa äidilleni, joka sai jouluna samasta langasta neulotun kaulahuivin. Hattuja hän ei oikein tykkää pitää, joten tämä panta oli hyvä keino kuluttaa langanloppu. Taidan haluta tälläisen itsellenikin.

413578.jpg

Langan
loppumisesta ei ole pelkoa, vaikka töitä valmistuikin. Eilen hain postista ensimmäisen ulkomailta tilatun lankapakettini, neuletakin verran Rowanspun dk-lankaa ihanan vaaleanvihreänä ja Rowanspun 4 ply -lankaa tummemman vihreänä pojan neulepaitaan.
Tilaus tehtiin myöhään tiistai-iltana Cucumberpatchilta ja perillä olivat perjantaina. Näiden ihanien lankojen saamisesta voin kiittää miestäni! On se vaan ihana!
Lisäksi lankavarasto kasvoi Pirtin kehräämön hahtuvalla (Kiitos I:lle joka toimitti!) ja Menitassakin kävin...