422614.jpg

422615.jpg

Haitula
sai hahtuvavillavaippahousut alkuviikosta. Viime viikolla saatu hahtuva piti nostaa heti puikoille, jotta neiti saa pitkälahkeiset housut vaipan päälle. Talvella nämä pitkälahkeiset villahousut on todella hyvät, muita housuja ei sisällä ollessa tarvitse. Lahkeista neuloin hieman reilut pituuden puolesta, eivät käy ihan hetkessä pieneksi. Ohje on oma, puikkoina oli 4mm bambuiset sukkapuikot ja lankana Pirtin kehräämön hahtuvaa (parempaa ei ole kohdalleni osunut!).

Vauva
on jo iso. Eilen hän kääntyi ensimmäisen kerran mahalleen. Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt uuden taidon harjoittelemiseen. Minä olen ollut ihastuksissani, mutta toisaalta on käynyt sääliksi pientä. Kääntyminen on hänestä niin mahdottoman mukavaa, että selällään neiti ei malttaisi pysyä kuin tovin. Sitten hän taas kääntyy ja väsähtää todella nopeasti. Sitten kiukuttaa. Seuraavaksi odotetaan kai ryömimistä - mitähän siitä seuraa? Pakollinen imurointi joka päivä ainakin! ;)

(Olisipa kiva jos kategorioita voisi valita useamman kerralla myös täällä vuodatuksessa)

Edit: Eilen unohdin väsyneenä mainita, että sain Salaiselta neuleystävältäni kortin Kuopiosta - kotipaikasta, mualiman navalta!