727763.jpg

Nämä

harmaat kesäpäivät ovat lipuneet ohi mukavissa merkeissä. Sunnuntaina olimme Porvoossa. Välillä satoi, välillä ei. Ihania tuokioita. Lapset istuivat vuorotellen lelukauppa Riimikon edessä leikkien kuningasta ja kuningatarta. Minäkin koetin miltä kruunu kutreilla tuntui. Riimikko oli aivan ihana lelukauppa! Ihania lasten laukkuja, puisia autoja, kotileikkitavararoita. Viirun ja Pesosen talo. Meidän lapset valitsivat kaupasta puisen mehupullon ja omenan leikkeihinsä.

727750.jpg

Yöksi
menimme miehen vanhempien luo. Illalla sain viimeisteltyä kolmiohuivin tytölle. Kun lapset nukkui me aikuiset saunottiin, luettiin lehtiä ja kirjoja.

727775.jpg

Raidallinen kolmiohuivi
Ohje: Omasta päästä
Lanka: Novita Wool 100g (näistä kiitos Salaiselle neuleystävälleni!), hapsut ovat varmaan Seitsemän veljestä -lankaa
Puikot: 3,5 mm

Tämä jää nyt odottamaan viileitä syysaamuja, kun kuljetaan pitkin merenrantaa esikouluun Tytön kanssa. Käy hienosti sinisen ulkopuvun kanssa.

727777.jpg

Eilen
olimme käymässä Suomenlinnassa. Ihana paikka! Lapsetkin nauttivat, lauttamatka taisi olla kaikista hyvin ihmeellinen. Pieninkin tuijotteli ikkunasta lautan synnyttämiä aaltoja. Illalla Haitula nousi seisomaan tukea vasten! Toinen hammaskin on jo tullut.

727786.jpg

727782.jpg

Eräälle
pienelle syntymäpäiväsankarille neuloin lapaset viimeisistä Seitsemän veljestä langoista. Lapasten neulominen on sitten mukavaa!

727780.jpg