815100.jpg

Heitimpä

tänään talviturkin (vaikka en kovin karvainen olekaan). Myös Haitula heitti turkkinsa, muu väki on uinut jo useampaan otteeseen tänä kesänä.

815096.jpg

Pikkuinen
tykkää vedestä ihan kamalasti. Pois ei meinannut saada.
BabyLegsit ovat osottautuneet viime päivinä korvaamattomiksi ulkoillessa. Haitula menee jo kovaa kyytiä kontaten ja ilman säärystimiä olisi polvet varmaan aika hurjan näköiset. Voin siis suositella lämpimästi!

815120.jpg

Aamupäivän
I.H.A.N.A:n jälkeen pyörin hetken Itäkeskuksessa ja löysin Haitulalle kivat pöksyt uuden tunikan (nirskisnarskis) kanssa pidettäväksi. Syysviileitä odotellessa...

815125.jpg

Tämä
neule oli viime syksynä joutunut julman ufo-sormeni osoittamaksi. Niin julman sormen, että koko puseron tekeleen oleminen oli unohtunut (tätä se imetys teettää ;) ) Männä viikolla löysin sen kuitenkin ja tekaisin valmiiksi ja siitä tuli kyllä kiva. Jahka kelit viilenee niin yritän ottaa iloksenne kuvan siitä myös käyttäjänsä päällä.

815134.jpg

Neule
on neulottu Novitan Helen-langasta, jota ostin viime syksynä Novitan tehtaanmyymälästä Lauttasaaresta. Ihastuin langan väreihin, materiaali ei ole kovin houkutteleva (100% akryyli). Mutta ei pidä välittää eikä valittaa, tunikasta tuli tosi kiva. Idea on houkuteltu omasta päästä, puikot olivat 5mm.

815139.jpg