Olen
lähes varma, että joku on löytänyt tänään keittiönsä apupöydältä ylimääräisen puhelimenlaturin ja ihmetellyt, mistä tälläinen on ilmestynyt. Pyöritellyt sitä hetken käsissään, laskenut takaisin pöydälle ja kävellyt huoneesta pois ihmetellen kuitenkin, mistä ihmeestä tuo kapistus on ilmestynyt.
Minä kerron! Minä kerron!
Se on tippunut maailman reikään, joka ilmeisesti on tänään ollut meidän keittiössä ainakin sen tovin, että laturi on voinut karata ja sieltä vempain on sitten päätynyt teille. Niin sen täytyy olla, mitään parempaakaan selitystä en löydä sille, että minun puhelimeni laturi on hukkunut jonnekin.

Joku
voisi tietysti sanoa, että kannattaisi ehkä varalta käydä läpi ne tavarapinot, mitkä ovat eteisessä, olohuoneen kirjahyllyissä, pyykkitelineen päällä, pienellä ruokapöydällä, makuuhuoneen lipaston päällä ja makuuhuoneen apupöydällä. Ehkä kannattaisi myös tarkistaa vielä sadannen kerran kaikki keittiönlaatikot ja kaapit, lasten reput. Varmaan takkien taskut ja pyykkikorikin.
Itse uskon kuitenkin vakaammin tuohon Maailman reikään. Tosin viime aikoina minusta on tuntunut, että tuo reikä on meillä lähes päivittäin - ehkä siis syy on tosiaan minussa. Pitäisi laittaa nuo tavarapinot kuntoon ja opetella entistä paremmin pitämään tavarat järjestyksessä.

Käsityörintamalla
on ollut muutaman päivän hiljaista. Jokusen kerroksen olen neulonut vauvan kietaisuneuleeseen, johon löysin ohjeen Erika Knightin Neuleita kullannupulle-kirjasta. Lainasin kirjan kirjastosta ja luulempa, että jossakin vaiheessa ostan sen omakseni. Ohjeet olivat hyvin kauniita ja ajattomia, niitä olisi mukava neuloa useampikin.
Kirjastosta mukaani lähti myös Sukkasillaan-kirja, josta myös pidin, vaikka sukkia en liioin olekaan neulonut. Luulen, että ostan tämänkin jossain vaiheessa omaan kirjahyllyyni.

Kirjoista
puheenollen... Sain eilen luettua loppuun Yvone Lenardin Lumoava Provence-kirjan. Ette arvaa, kuinka se vei minut mukanani. Kaikki ne ihanat hetket, jotka oli kiedottu sanoin ilostuttamaan minua ja muita hurmasivat täysin. Ruoka-ohjeet olivat uskomattomia, joitakin aion kokeilla.

Kuvia
valmistuneista töistä en juuri nyt jaksa ruveta siirtämään. Lupaan teille kuitenkin kuvat niistä pika-sniikkersseistä, joista mainitsin jo edellisen viestini yhteydessä. Nyt ne on jo annettu lahjansaajalle, ilmeisesti hän niistä tykkäsikin.