Kevät
hiipi kuin varkain... Sunnuntaina pyrytti, maanantai-aamuna maa oli loskaa täynnä. Tiistaina mietittiin, että luistelukenttä on kohta sula, pian siinä pelaavat pesäpalloa. Keskiviikkona kuumeiltiin, ulos katsottiin ikkunasta. Torstaina kiristeltiin hampaita, jokainen huusi vuoronperään raitista ilmaa (minä sivistyssanoja, kun seinät tuntui kaatuvan päälle). Perjantaina lääkäri kertoi Tytön korvatulehduksesta, minä ihmettelin viikonlopun säätiedotusta ja aloin pestä talvivaatteita.

Tänään on viikko siitä, kun viisi vuotiaan ensimmäinen maitohammas irtosi. Rautahammas näkyy jo!

470696.jpg

Kevään ensimmäinen päiväkin tänään on. Ilma on täynnä kaupungin kevätpölyä. Meri on yhä puikkomaisen jään peitossa, siellä täällä on sulaa.
Lankakaupan edessä oli päivällä mainos: "Talvilangat alessa". Poika kiipesi kaupan portaita edestakas, ovessa oli kello joka soi. Minä ostin pussillisen paksua punaista lankaa. Tytöstä taitaa tulla Haltia jos nämä langat jatkavat puhumista pidempään.

470716.jpg

Haltia-tyttönen sai myös hatun Novitan bambuisesta Oliviasta.

470676.jpg

Haitulalle neuloin lapaset Seitsemästä veljeksestä. Tuollaiset, missä ranteen kohdalla on nyöri ovat parhaita pienellä, eivät huku lapaset reissussa. Haitulan kanssa tumppuja tarvitaan varmaan pitkälle kesään.

470679.jpg

Ihanaa kevät-viikonloppua!

Edit: Kevään kunniaksi myös uusi blogipohja, vanha alkoi tulla liian monessa itselleni tutussa paikassa vastaan. Tämä on Tuuliviiriltä.