Pääsiäinen
on sujunut mukavissa merkeissä. Ollaan vietetty aikaa perheen kesken. Läheinenkin on päässyt sairaalasta kotiin lomalle ja häntä ollaan tavattu. Hänen hiukset ovat kasvaneet ja minun mielestä se lyhyt sänki pukee häntä hienosti. Itse olen kanssa joskus miettinyt, että ihan muutaman millin mittaista sänkeä olisi mukava kokeilla, mutta ainakaan vielä en ole intoutunut. Ehkä joskus. Nyt yritän kasvattaa hiuksia taas pitkäksi. Viime vuonna tähän aikaan minulla oli rastat. Sitä edellisenä puolipitkä punertava kotiäititukka ja sitä ennen pitkän pitkä musta rokkitukka. Hiukset muuttuu, mutta mieli ei. Nyt tekisi mieli jotain punaista väriä...

504641.jpg

Automatkoilla
syntyi lapaset Haitulalle Angorinan ihastuttavista langoista. Näistä samoista langoista syntyi syksyllä, neidin ollessa vielä mahanahan toisella puolella, sukat. Nyt on setti täydennetty ja lankaa jäi vieläkin hieman. Nämä sopivat väreiltään myös Project Spectrumiin eli Kirjavaan rojektiin josta Pilvikin blogissaan kirjoitteli. Lauantain Ikean reissulta mukaan lähti oliivipuu keittiön ikkunalautaa koristamaan sekin näkyy kuvassa.

504642.jpg

Haitulan lapaset

Lanka: Angorinan angoravillaa
Puikot: 3mm bambuiset sukkapuikot
Ohje: Oma.


504644.jpg

Isompi
neiti sai menneellä viikolla vihdoin itselleen pörröisen Teddy-neuleen. Olen yrittänyt kuvata puseroa moneen otteeseen, mutta lanka on hankala. Pehmoinen ja mieluinen neule on kyllä ollut, lämmittää mukavasti näillä tuulisilla kevät säillä. Lankaa jäi vielä jäljelle, pitänee jossain vaiheessa neuloa vaikka lapaset tytölle siitä.

Haltijan karkkipoolo

Lanka: Novita Teddy
Puikot: 5mm pyöröt 60cm ja 80cm  sekä sukkapuikot hihoissa
Ohje: Omasta hatusta