Aurinko
ilahduttaa päiväämme ainakin Helsingissä tänään. Ihanaa! Me nukuttiin lasten kanssa hävyttömän pitkään, olisi hyvä herätä ainakin tuntia aiemmin. Päivässä olisi siten enemmän tunteja ja uloskin saattaisi ehtiä ennen kuin kaikki muut menevät jo sisään.
Ehkä tämä nyt on vaan joku vaihe. Luulin, että helpottaisi, kun Tytöllä alkaa kerho, mutta sitä onkin kerhotädin sairastumisen takia ollutkin vain kerran tänä vuonna. Huomenna alkaa taas uudelleen, ehkä se kääntää rytmimme oikeille urille. Onneksi tämä ongelma tuntuu olevan vain minulla, lapset eivät ole moksiskaan, vaikka aamiainen syödään silloin, kun muut alkavat laittaa lounasta.

Sitten
lupaamani sukkakuva. Miehen keskeneräistä huiviakin kuvasin. Huivi on tehty miehen toiveiden mukaan korinpohjaneuleella, lankakin on hänen itsensä Menitassa valitsemaa Sandnesgarnin Alfaa.
Täytyy toivoa, että tänään ehtisin jossakin vaiheessa neuloakin. Koti on taas melkoisen pommin jäljiltä, pitäisi varmaan tehdä jotain. Tänään on taas sellainen päivä, kun toivoisi vaan, että voisi huutaa: "James, siivoisitko keittiön? James, viikkaisitko pyykit ja pesisitkö vessan?" jne. Mutta tosiaan, ne sukat.

Kotisukat

Ohje: Perussukka (varressa 44s, terässä 40s)
Lanka: Sandnesgarn Smart 50g/per sukka (koko 41)
Puikot: 4mm bambut

Onnistuivat ihan hyvin. Katsotaan, miten näin paksu 100% villalanka kestää käytössä.

347845.jpg

347849.jpg

347850.jpg

Kuvien
perusteella minulla on vihreä kausi menossa. Jahka saan tuon miehen huivin valmiiksi taidan ottaa puikoille uuden työn... Juliette saa odottaa varmaan vielä hetken. Jospa vaikka viikonloppuna pakertaisin sen loppuun.