Lisään samantien lisää luettavaa, edellinen kirjoitus on myös tältä aamulta, mutta tunnelma ei ole neuleblogimainen.

Kävin
eilen ensimmäistä kertaa Novitan tehtaanmyymälässä Lauttasaaressa. Menin ostamaan sieltä tytön neuletta varten lankoja. Kuljimme tytön kanssa siellä ja tyttö kokeile kivan näköisiä lankoja, jotka ei kutittaisi häntä. Viimein tyttö päätyi Helen-lankaan, joka on 100% akryyliä. Langassa oli ihania sävyjä, joten ostin lankaa muutenkin. Niistä varmaan syntyy jonkinlainen tilkkupeitto. Ajattelin ensin Isoäidinneliöitä, mutta ehkä ei kuitenkaan. Onko kenelläkään kivaa, yksinkertaista ideaa, millaisen pienen peiton voisin toteuttaa neuloen tai virkkaamalla? Tehtaanmyymälästä mukaan lähti myös kerroslaskuri, puikkomitta, 4mm 60cm pyörröpuikot sekä 4mm virkkuukoukku.238137.jpg

238134.jpg


Pienen ihmisen talvineule

Ohje: Oma
Lanka: Novita Sardinia, reilut 200g.
Puikot: 6mm pyörrö- ja sukkapuikot.

Ensimmäinen ikinä tekemäni neulepaita ja ihan mitään ohjetta! Ja olen myös tyytyväinen, poikakin tuntuu tykkäävän uudesta neuleestaan.

238131.jpg

238133.jpg

238143.jpg

Vauvan töppöset

Ohje: Erika Knight: Neuleita kullannupulle
Lanka: Limbo Color, 100% villa.

Tälläiset syntyi vauvalle. Tosin tyttö taisi napata ne jo nukelleen, joten saa nähdä pitääkö vauvalle neuloa toiset. Kuva on aika huono, kameramme ei tykkää toisinaan kuvanottajista yhtään.

238140.jpg

Seuraavaksi
taidan ottaa puikolle ne miehen villasukat joihin varret on jo olemassa. Ostin sukkiin sopivaa Seitsemää veljestä muutama päivä sitten, joten enää en voi luistaa hommasta sen takia, kun hyvää lankaa ei ole. Joulukin lähenee, mutta lahjoja en ole saanut vielä aikaan. Taitaa tulla hoppu.