Lauantaina
kierreltiin Euroviisuhuumaisessa kaupungissa. Kevät tuntui tehneen ihmeitä ihmisiin. Ympärillä oli iloa ja hymyä. Nautittiin. Paukkumaissi rallatteli päivän iloksi lapsille Senaatintorilla. Menojalka rupesi vipattamaan. Lastenmusiikkia, mitä aikuinenkin jaksoi kuunnella.
Syötiin eväitä. Espalle oli ilmestynyt hienoja patsaita. Tyttö kiipesi yhden päälle ja lauloi Hard rock Hallelujah. Minulla oli hauskaa.

587263.jpg

Illalla
ajatuksena oli tuijotella viisut, mutta kuinkas kävikään. Pienimmät nukahti hyvissä ajoin, minä ja Tyttö miehen kainaloon vähän myöhemmin. Voittajabiisin ehdin kuitenkin nähdä.
Lauantai-illan huumassa valmistui Haitulalle myös pino vaippoja sekä lisäimuja. Nyt alkaa vaippakaapin sisältö olla sillä mallilla, että pärjätään pitkään.

587270.jpg

M-koon kestovaippa x7
Kaava: Piirretty ostovaipasta ja tehty omia muokkauksia.
Kankaat: Päällä vaipasta riippuen flanelia, velouria, trikoota.
Imuna hamppua ja bambua.
Peppua vasten bambufleece tai velour.

Väreiltään osa näistä vaipoista ja imuista sopii myös Project Spectrumiin eli näin meidän kesken kirjavaan rojektiin (nimityksen lanseerasi taannoin Pilvi)

587288.jpg

Sain
kuin sainkin myös neulehameen neulottua. Nyt se on viimeistelyjä vaille valmis. Lisää kuvia sitten, kun projekti on hoidettu kunnialla loppuun. Tässä kuitenkin esimakua.
Neulehametta oli kiva neuloa ja sen ansioista sain hävitettyä myös pitsineulekammon. Puikoille juoksikin nyt pitsineulehuumassa Roosa-huivi virolaisesta villalangasta.

587292.jpg

Lopuksi
pieni muistutus siitä, että miehistä urheilua seuratessa myös nainen saattaa joutua putkinäköisyyden vaivaamaksi. Vai mitä sanotte tästä neliöstä, jota neuloin eilisen jääkiekko-finaalin aikaan?

587316.jpg